AKTUELNO

Dražen Paunović prikuplja pomoć za obolelu majku koja dugi niz godina boluje od dijabetesa, zbog čega joj je amputirana desna noga.

Violeta Peković (44) je iz Ćuprije i 12 godina boluje od dijabetesa. Zbog toga su joj ove godine amputirali desnu nogu. Međutim, Violeta nastavlja svoju borbu sa ovom opakom bolešću, a to sada ima i svoju cenu – 880.000 dinara koliko košta proteza koja može da joj pomogne da ne ostane i bez leve noge.

Da je ljubav vrednija od svega, dokaz je požrtvovanost njenog sina koji se odrekao karijere kako bi se na sve načine posvetio majci.

Dražen Paunović (22) spremao se da polako i profesionalno uđe u estradne vode, i započne karijeru kao pevač narodne muzike.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, u tom trenutku je bolest njegove majke počela da uzima maha, pa je on kao požrtvovani sin napravio prioritete u životu.

- Dugo sam štedeo za singl u koji sam polagao dosta nade. Međutim, zdravlje i normalan život moje majke je najvažnije. Spreman sam da se posvetim njoj u potpunosti sve dok sam joj potreban, sve ostalo je manje važno – priča Dražen za portal Pink.rs.

Nova proteza pomoću koje bi Violeta mogla samostalno da hoda košta  880.000 dinara koje mladi pevač ne može sam da prikupi i zato moli za pomoć! Kako kaže, trenutno je ostalo da prikupi još 850.000 dinara, a to, kako kaže, u ovom trenutku izgleda kao “nemoguća misija”.

Pomoć za Violetu Peković!

Žiro - račun: 170-0010386890000-51. Obavezno: svrha uplate- pomoć za lečenje. Unicredit bank

- Aplujem na sve dobre ljude da pomognu ukoliko su u mogućnosti. Majka i ja živimo sami, odrekao sam se svega i posvetio njoj, jer joj je pored finanskijske potrebna i pomoć u kući. Ja sve vreme pokušavam da pomognem njoj, ali i da što pre sakupim novac. Svaki dinar bi nam značio i povećao nadu da će nastaviti normalno sa životom– iskreno je zamolio Dražen sve.

#Majka

#Pomoć

#sin

'